Het raadsel van de ringen

Bij de scouting is het tijd voor taart. De club bestaat honderd jaar én leider Ruud gaat trouwen. Dubbel feest dus! Lau, Luuk en Laila hebben er veel zin in en doen goed hun best om het bak-insigne te halen. Op de dag van de bruiloft raken de trouwringen van het bruidspaar kwijt. Wat is er met die ringen gebeurd? Lau gaat samen met Luuk en Laila op onderzoek uit. Lukt het ze om de ringen terug te vinden? En heeft die inbraak in het kasteel er soms ook iets mee te maken? Ook in dit vierde deel van de serie ‘Scouts in actie’ van Liesbeth van Binsbergen staan avontuur, plezier en vriendschap centraal.

Ook dit deel in de serie ‘Scouts in actie’ is weer vrolijk en met de nodige humor geschreven. Het boek leest makkelijk weg en is boeiend genoeg om het snel te willen uitlezen. Het boek is beter geschreven dan het vorige deel in de serie. Dit verhaal leest wat makkelijker door minder onverwachte wisselingen in de ruimtes waarin het verhaal zich afspeelt. Ook zijn de personage wat karakteristieker en dus makkelijker te volgen. Dat leest fijn!

Zie voor meer specificaties de recensies van de eerdere delen in de serie. Zeker een aanrader!

Deel 1: Welkom bij de welpen

Deel 2: Op wereldreis

Deel 3: De vuurproef

RvL

https://christelijkekinderboeken.kameel.nl/producten/boeken/kinderen-en-young-adult/9-12-jaar/algemene-boeken/het-raadsel-van-de-ringen:9789085434733

Boekgegevens

Titel:

Het raadsel van de ringen

Jaar van uitgave:

2021
2021

Aantal pagina’s:

96
96

Uitgeverij:

Columbus
Columbus

Prijs:

11.99 (actuele prijs Bestel nu)
11.99 (actuele prijs Bestel nu)

Deel deze recensie