Hoogste Woord

Het Hoogste Woord is een vakjury. Uitgevers van christelijke kinderboeken melden titels aan voor deze prijs. De jury kiest hieruit het ‘beste christelijke boek van het afgelopen jaar’. In 2017 won Ineke Kraijo deze prijs met ‘Vechten tegen de golven ‘, uitgeverij Columbus. In 2017 is het Hoogste Woord voor de 21e keer uitgereikt.

2018 Jury Hoogste Woord

Wie zijn dat nu eigenlijk, die mensen achter de Jury Het Hoogste Woord?

Op bijgaande foto zie je de juryleden uit 2016, dit waren ze: v.l.n.r. Annemarie Prins, Peter Dijkstra,  Annette van der Plas, Caroline van Vulpen en Marije Kok. Een foto tijdens de laatste jury-avond waarin we de Winnaar van Het Hoogste Woord 2016 kozen, afsluitende afspraken maakten voor het juryrapport en over de uitreiking van Het Hoogste Woord 2016 in CBC Houten.

Wie zijn de juryleden 2018? : In ieder geval Peter Dijkstra, Marije Kok en Annemarie Prins. Dirry van der Grampel en Danielle Heerens maken de jury 2018 compleet.

De jury Hoogste Woord 2018

  • Peter Dijkstra, docent NE/opleider/ leescoördinator PABO Driestar
  • Dirry van der Grampel, bibliothecaris Twenterand.
  • Danielle Heerens, free lance redacteur, auteur.
  • Marije Kok, (lit.) vertaler, redacteur, recensent YA.
  • Annemarie Prins, vz, redactie FB/website christelijkekinderboeken.nl, TW @chrkinderboeken, Platform Chr. Kinderboeken, De Kruisspin, spin in het web voor christelijke kinderboeken, studiedag auteurs.