Het grote Bijbel Zoekboek

Na de ‘gele’ Zoekbijbel met illustraties van Marijke ten Cate, volgt  ‘Het grote Bijbel Zoekboek’. Een groot formaat hardkartonnen zoekboek met afgeronde hoeken voor jonge kinderen. Met acht grote zoekplaten vol Bijbelse scenes: er  zijn meer dan 75 verhalen terug te vinden in de kleurige platen.

Inhoud:

Een heerlijk zoek- en kijkboek waarin enorm veel Bijbelse verhalen verstopt zijn. Marijke ten Cate tekende acht grote zoekplaten waarin je 9-10 Bijbelse verhalen terug kunt vinden. Tegelijk kunnen de peuters/kleuters er op zoek gaan naar zeven figuurtjes die in elk van de acht platen verstopt zijn.

De acht grote illustraties zijn gesitueerd rond zes Oudtestamentische en twee Nieuwtestamentische Bijbelse personages, namelijk, de verhalen van 1. Adam & Eva, 2. Jacob & Esau, 3. Het leven van Jozef, 4. Het volk Israël in de woestijn, 5. Dappere David, 6. Ester wordt koningin, 7. Het leven van Jezus, 8. Petrus, de vriend van Jezus.

Illustraties:

De illustraties zijn – zoals we van Marijke ten Cate gewend zijn – warm, vriendelijk, kleurrijk, grappig. en vol details. Er zijn veel Bijbelse verhalen bij te vertellen.

Uitvoering:

Een groot formaat, hardkartonnen prentenboek met afgeronde hoeken. Praktisch, niet te verscheuren), gladde bladzijden (makkelijk af te nemen bij vieze kinderhandjes). Perfect voor de doelgroep.

Doelgroep:

Een heerlijk kijk-zoekboek voor ouders van peuters/kleuters. Voor thuis, crèche, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, onderbouw basisschool.

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Het grote Bijbel Zoekboek

Jaar van uitgave:

2020
2020

Aantal pagina’s:

16
16

Uitgeverij:

Nederlands Bijbelgenootschap
Nederlands Bijbelgenootschap

Prijs:

Klik op BESTEL ONLINE voor de actuele prijs
Klik op BESTEL ONLINE voor de actuele prijs

Deel deze recensie