Rennen voor de geit!

Tess & Jess deel 3. De juf van Tess en Jess vertelt over een dominee in Afrika. De dominee gaat vaak bij mensen op bezoek. Dan moet hij lopen, want hij is te arm om een fiets te kopen. De klas van Tess en Jess bedenkt een plan om de dominee te helpen. Ze maken een kijkdoos en halen veel geld op, maar het is niet genoeg voor een fiets. Daarom bedenkt de klas nóg een plan …

Het boek Rennen voor de geit! is een leuk verhaal en brengt meer dan alleen maar amusement. Het gedrag van de kinderen en de koppeling naar de Bijbel leert de kinderen bijvoorbeeld ook voor anderen te zorgen en samen te werken. Het taalgebruik maakt het boek goed te lezen voor de doelgroep. Er wordt vaak verwezen naar de bijbel en een zin als “Dan dankt juf de Heere” geeft het boek een duidelijk christelijk karakter. Het verhaal is erg origineel en neemt de lezer echt mee in de sponsoractie. Het boek kan ook goed gebruikt worden als voorleesboek voor jongeren kinderen.
RH

Lees ook
Beren in het bos, Tess en Jess, deel 2

 

Naar de dierentuin! Tess en Jess, deel 1
Beren in het bos, Tess en Jess, deel 2

Boekgegevens

Titel:

Rennen voor de geit!

Jaar van uitgave:

2019
2019

Aantal pagina’s:

94
94

Uitgeverij:

De Banier
De Banier

Prijs:

10,95 – gebruik de knop ‘Bestel online’ voor de meest actuele prijs
10,95 – gebruik de knop ‘Bestel online’ voor de meest actuele prijs

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.