Topgeheim; verrassende ontdekkngen in de bijbel

Top Geheim is een vrolijk verrassend bijbels dagboekje voor kinderen van de bovenbouw basisschool, 10-12 jaar.

Corien Oranje weet spannende gebeurtenissen, actualiteiten, grappige verhalen, puzzeltjes, filmpjes, lijstjes en persoonlijke en herkenbare situaties moeiteloos te verbinden met Bijbelse verhalen. Ze stelt er toepasselijke vragen bij, waardoor je erachter komt dat de Bijbel geen verzameling van wereldvreemde verhalen is. ‘Wat een wonder als er iemand tot geloof komt! Wat een wonder als jij in Jezus gelooft!’

Bij elk verhaal past een Bijbelverhaal. Een nieuw fris bijbels dagboekje dat zijn weg wel zal vinden. Voor gebruik thuis of in de klas.

Topgeheim is geschikt voor 100 dagen en is gecentreerd rond acht onderwerpen: Geheimen, Vrienden & familie, Wonderen, Eten, Sport, Dieren, Helden en Kinderen.

Een mooie opvolger na  ‘Hot news’ van Corien Oranje en ‘Moet je horen’ van Lijda Hammenga.

Fragment: Uit thema ‘Helden’ – dag 68 – ‘Een held vindt het niet erg om voor gek te staan’.
Dansende koning – Wow, wat waren de koning en de koningin enthousiast tijdens de Olympische Spelen in Sotsji. Ze juichten, klapten en schreeuwden tijdens de 500 meter schaatsen. Er waren mensen die vonden dat dat niet kon. ‘Je bent een koning’ schreef iemand. ‘Trek een pak aan en gedraag je’ ‘De koning verliest zijn waardigheid!’ zei iemand anders. Wat vind jij? Kijk naar het filmpje (tinyurl.com/koningspaar – Hierbij lees je 2Samuel 6: 12-21 – met als vraag erbij ‘Hoe zou je het vinden als jouw vader liep te dansen in zijn onderbroek, waar je vrienden bij waren?’

AP

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Topgeheim; verrassende ontdekkngen in de bijbel

Jaar van uitgave:

2014
2014

Aantal pagina’s:

102
102

Uitgeverij:

Columbus
Columbus

Prijs:

10.99
10.99

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.