Time flies

Time flies when you’re in church’…. Nou, meestal niet, zullen veel tieners en jongeren zeggen. Bleeeh, wat een lange dienst en wat saai. Maar hier heeft Corien Oranje wat op gevonden. Een dun boekje, waarmee jij EN je mobiel/Iphone tijdens de kerkdienst ontdekken dat de tijd zomaar om is. Hoezo? Door actief mee te twitteren hoe jij de dienst ervaart.

Met dit boekje kun je de hele dienst je mening geven. Houd bij hoe lang de preek duurt (begint om … / eindigt om). Wat kun jij je LIKE bij geven of je DISLIKE?

Hoe kun je de preek samenvatten in je eigen woorden (max. 140 tekens), welk voorbeeld vertelt de spreker, welk lied ‘niet meer laten zingen alsjeblieft’. Welke zin onthoud je?  Welk cijfer geef je aan de preek?

Elke ‘preek’ kun je de datum, spreker, bijbeltekst weergeven, hoe laat de preek begint/eindigt, wat je liked/disliked, wat het beste liedje is, en welke beslist niet, wat het thema is, preek in eigen woorden, zinnen die je onthouden wilt, je mening, TRUTH (bijvoorbeeld) ‘Wat doe jij als je een briefje van 100 euro in de gracht ziet liggen? Het is koud en er is geen hengel’) – Met welke persoon uit de Bijbel zo je wel vrienden willen zijn?’ DARE (bijvoorbeeld) ‘Maak tijdens de collecte een selfie met minstens vijf volwassenen erop’. Bidden/danken voor.

Kortom: een grappig, hilarisch ‘preek-van-de-week’ boekje voor jongeren die op deze manier heel actief bij de kerkdienst betrokken zullen zijn. Met hun mobiel/Iphone. Die heb je er zonder meer bij nodig.

AP

Marieke (moeder van 3 zoons): Dit boekje geef ik zondag aan mijn 11-jarige zoon.  Op dit moment is hij nog bezig met ‘ Mijn preek van de week boek’, ook van Corien Oranje en dat vindt hij heel leuk, ik ga dit boekje ook voor een van de andere zoons kopen omdat het heel geschikt is voor jongens om ze op die manier iets meer bij de kerkdienst te betrekken.

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Time flies

Jaar van uitgave:

2016
2016

Aantal pagina’s:

120
120

Uitgeverij:

Royal Jongbloed
Royal Jongbloed

Prijs:

18.95
18.95

Deel deze recensie