Silvester ge-doeboek

Silvester is in! Als je niet houdt van dikke boeken met veel te veel tekst, ben jij bij de Silvester-serie aan het goede adres. Vrolijke graphic-novels, met veel grappige tekeningen en tekst van Willeke Brouwer. Na vier of bijna vijf Silvester-boeken is het nu tijd voor een GE-DOEBOEK. Ga zelf ook maar eens aan de slag met Silvester en leer een boomhut bouwen, geocachen of het dialect spreken. Succes!

Dit boek is een aanvulling op de eerder verschenen graphic novels van Willeke Brouwer. Een boek vol doe-dingen.

Doe fris, oftewel leer deodorant maken. Dat is hard nodig. Want de meiden vinden dat de jongens stinken, maar andersom hebben de jongens ook een duidelijke mening over de meiden.Hoe maak je je eigen deo? Het lijkt heel makkelijk…(?) Je krijgt zelfs deo-geschiedenisles met korte info over deo bij de Romeinen. En natuurlijk ben je niet klaar als je je deo gemaakt hebt: maak dan een eigen etiket op je deo.

Een boek vol (on-)gevraagde tips en doe-dingen bij alles wat je in je tiener-puberleven tegenkomt. Lastige ouders die willen dat je je kamer schoonmaakt: Doe schoon! Wat te doen als je een spreekbeurt hebt en niet durft: maak een eigen enge snee: Doe eng!

En perfect doe-boek voor kinderen die niet stil kunnen zitten, maar liever iets doen. Doe iets! Wat? Doe eng! Doe schoon! Doe vies! Doe sportief! Doe rijk! Doe de watjestest! (wil je het echt weten?) Doe grappig! Doe archeologisch! Doe stoer! Doe de dialecttest! Doe speurwerk! Doe niks! (probeer maar eens niks te doen met een lege pagina!) Doe lollig!

Even een klein testje, vraag 1 uit de dialecttest: 1. Een buurman komt langs en zegt dat de bolle is ontsnapt. Wat bedoelt hij? A Zijn vrouw is bij hem weg. B Er is lucht uit de giertank ontsnapt C De stier is ontsnapt. Wat denk jij ?

Een heerlijk doe-boek (paperback) om in je vakantie of weekend bij je te hebben en lekker mee aan de slag te gaan. Heel veel plezier met dit leuke boek, dat net als de andere Silvesterboeken op stevig dik papier is afgedrukt en vol zit met grappige graphics, strips, testjes, tekeningen.

AP

 

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Silvester ge-doeboek

Jaar van uitgave:

2017
2017

Aantal pagina’s:

96
96

Uitgeverij:

Callenbach
Callenbach

Prijs:

11.99
11.99

Deel deze recensie