Snuf de hond – Piet Prins omnibus 3

Snuf de hond, wie kent de avonturen van de vrienden en hun herdershond niet? Er is een derde omnibus uit, met drie delen namelijk: Snuf en de verre voetreis, Snuf en de zwarte toren, Snuf en de luchtpostbrief.

In Snuf en de verre voetreis besluiten de drie vrienden – uitgedaagd door de spannende avonturenverhalen van oom Bob, waarvan ze hevig onder de indruk zijn – te gaan lopen naar het logeeradres van oom Bob. ‘De tamme avontuurtjes waar oom Bob het over heeft zijn natuurlijk wel heel aardig, maar van tevoren willen we graag iets spannenders meemaken’.  En zo gaan ze wandelend onderweg naar oom Bob: avonturen beleven!

In Snuf en de zwarte toren willen de jongens meer weten van de zwarte roofridder die vroeger in de Zwarte Toren verbleef. Er gebeuren geheimzinnige dingen.

In Snuf en de luchtpostbrief willen de vrienden meer weten van de tekst op een kaartje van een neergestreken ballon. Welke school heeft een feest gehad en nodigt je uit voor een overnachting? Wat is de bedoeling van deze ‘luchtpostbrief’?  Ze ontmoeten een merkwaardige kruidenkweker Grobbendonk, die iets te verbergen heeft…

Een boek voor de Snuf-liefhebbers, of ze nu 11 of 81 jaar zijn. Spannende verhalen of ook jeugdsentiment, een dikke pil vol avonturenverhalen om even heerlijk in te verdwijnen.

 

 

Koop dit boek bij de plaatselijke christelijke boekhandel

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Snuf de hond – Piet Prins omnibus 3

Jaar van uitgave:

Aantal pagina’s:

480
480

Uitgeverij:

Vuurbaak
Vuurbaak

Prijs:

15,99
15,99

Deel deze recensie