Pasen

‘Pasen’ vertelt het paasverhaal in eenvoudig direct taalgebruik voor peuters en jonge kleuters. Door de hardkartonnen uitvoering, de gladde pagina’s en de afgeronde ‘tabs’ is dit boek heel geschikt voor kleine handjes.

Het paasverhaal wordt verteld vanaf Jezus’ komst op een ezel in Jeruzalem tot en met zijn dood en opstanding en sluit af met de samenvatting ‘Met Pasen denken we aan Jezus: dat hij stierf aan een kruis en dat Hij weer is opgestaan’.

Door de neutrale verteltrant is dit Bijbelse prentenboekje ook heel geschikt voor gezinnen die onbekend zijn met Pasen en het christelijk geloof.

De illustraties in dit boekje zijn fleurig en kleurig en aansprekend voor jonge kinderen. De illustrator heeft er (gelukkig) voor gekozen om bij de kruisiging alleen drie ‘lege’ kruisen te tekenen. Jezus is op de illustraties herkenbaar aan een wit kleed, terwijl de andere personages kleuriger kleren dragen.

Voor gebruik in gezin/kinderopvang/crèche/kerk.

AP

 

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Pasen

Jaar van uitgave:

Aantal pagina’s:

10
10

Uitgeverij:

Ark Media
Ark Media

Prijs:

5.95
5.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.