Mijn boek over mij

Mijn boek over mij’ is zo’n boek dat ieder meisje bij de start van de middelbare school zou moeten krijgen. Als je in de jaren daarna allerlei dingen over jezelf opschrijft in dit boek, wordt het een persoonlijk document dat helemaal van jou alleen is. Jammer dat het nu pas uit is…..Met een handig elastiek erom heen. zodat je eigen boek niet zomaar open kan blijven liggen.

Corien Oranje geeft ruimte om allerlei persoonlijke dingen kwijt te kunnen. Bijvoorbeeld ‘je naam’, ben je er blij mee, heeft je naam een betekenis, of had je liever ….geheten. Waar houd je van of juist niet? Welke karaktereigenschappen passen bij jou? Slaap je makkelijk? Wat is je lievelingsoom (of tante) Verliefd zijn. School. Pesten. Op wie lijk je? ‘Stel je voor’ vragen met bedachte situaties, ‘wat zou je doen als…’ Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voor in dit boekje.

Tja, we kunnen niet alles vertellen en verklappen. Maar dit is echt zo’n boekje dat je graag cadeau geeft, dat hopelijk in stapels in de winkel voor je klaar ligt om met verjaardagen, sinterklaas of kerst aan je tiener/puber zusje-/nichtje/buurmeisje te geven.

En…is rood niet jouw kleur, kies dan voor de turquoise versie.

AP

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE (rood)

 

Boekgegevens

Titel:

Mijn boek over mij

Jaar van uitgave:

2012

Aantal pagina’s:

128

Uitgeverij:

Callenbach

Prijs:

14.99

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.