Liefde tussen twee werelden (Maaike & Domenico; dl. 2)

Het tweede deel van de serie over Maaike en Domenico. Lees eerst het eerste deel…Maaike en Domenico: het meeslepende verhaal van een bijzondere vriendschap.

Domenico, de vriend van Maaike, is al bijna een jaar verdwenen naar Sicilië. Maaike wil dolgraag weten hoe het met hem is. Ze weet haar vader over te halen de vakantie te houden in Sicilië en daar op zoek te gaan naar Domenico. Het wordt een vreemde vakantie. Ze vindt Domenico en weet niet wat ze ziet wanneer ze hem aantreft. Hoe kan hij zo overleven? En is er ooit een weg terug naar ‘de gewone wereld’ voor Domenico en zijn zwaar verslaafde broer Mingo?

Dit boek sluit naadloos aan op Maaike en Domenico: het meeslepende verhaal van een bijzondere vriendschap. Eigenlijk kun je dit tweede deel moeilijk begrijpen, wanneer je niet eerst het eerste deel van de onmogelijke vriendschap tussen Maaike en Domenico.

Echt meidenboek voor tieners! Een verslavende serie boeken!

AP

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel of BESTEL ONLINE (nieuw omslag)

Boekgegevens

Titel:

Liefde tussen twee werelden (Maaike & Domenico; dl. 2)

Jaar van uitgave:

2007

Aantal pagina’s:

336

Uitgeverij:

Callenbach

Prijs:

22.99

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.