Kom van dat dak, juf!

Kom van dat dak, juf! is het 11e deel in de spannende, grappige serie voor kinderen die net leren lezen in groep 3. Met AVI-M3 kun je dit boek tussen Kerst en Pasen misschien al lezen. Het is altijd spannend, daarom noemen we deze serie ook wel AVI-thrillers voor eerste lezertjes.

Terwijl juf in de klas met groep drie aan het werk is, komt er een bericht van een duif. Hij heeft een brief voor juf. Er is brand bij kees. Juf gaat meteen helpen met de klas. Ze klimt in de regenpijp om kees te redden. De brandweer is er ook ondertussen. Maar wat doet juf nu voor gevaarlijks!

Kom van dat dak af, fiep!

Opnieuw een heel spannend boek. Komt het wel goed met juf, daar boven op het dak?

juf fiep hoort het niet. ze loopt door. stap voor stap. het dak is nat en glad. en er is zoveel rook dat juf haast niks meer ziet. juf stapt mis. ze zwaait met haar arm…

Oei!! Lees dit spannende boek over de avonturen van juf Fiep. Een heel gevaarlijk verhaal deze keer. Hoe moet dit nu?

Wat een geluksvogeltjes zijn de eerste lezertjes uit groep drie met deze spannende verhalen over juf fiep en haar geweldige klas. Leesplezier voor groep drie!

Lees straks ook het 12e deel over juf Fiep ‘Val niet van dat vlot’.

AP

Sifra (8 jr.): Kom van dat dak juf! Leuk kinderboek. Juf Fieps man stuurt een brief en daarin staat dat hij in gevaar is! Juf Fiep  schrikt en gaat meteen met de klas naar zijn eethuis. Daar staat een hele grote brand! Iemand van hen belt de brandweer, maar juf fiep klimt op het dak om hem te redden. De brandweer zegt: het was niet slim om op het dak te klimmen. De juf bloost en zegt niets meer Maar, zegt de brandweer, u moet de kip niet meer laten aanbranden! Vond je het leuk nou dan zou ik je iets heel leuks vertellen. Er is namelijk een hele serie van deze boeken!

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of BESTEL ONLINE

 

Boekgegevens

Titel:

Kom van dat dak, juf!

Jaar van uitgave:

2017
2017

Aantal pagina’s:

48
48

Uitgeverij:

Columbus
Columbus

Prijs:

7.95
7.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.