Kietelmonster

Ben je bang voor een monster? Zit er een monster onder je bed? Er is een manier om hem weg te jagen: kietelen Daar kunnen monsters helemaal niet tegen…

Dit is een hoog, smal prentenboek, een soort verticaal oblong formaat. Een mat zwart gekleurd boek met Kietelmonster in witte vette letters en een kietelmonster in allerlei kleuren. Wat zou Kietelmonster gaan doen?

Met dit interactieve prentenboek heeft je peuter/kleuter het heel druk. Ze moeten iets doen bij het kleurrijke monster, namelijk kietelen. Het boek leent zich er uitstekend voor, want het heeft stevige zwarte bladzijden, van sterk glad papier die wel tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen kleverige natte peuter/kleuterhandjes. De voorlezer vertelt waar je moet kietelen. ‘He, lelijk monster! Ik ben lekker toch niet bang van jou! Ik kietel je aan je horens!

ja, kietel maar even aan de horens van het monster!

…dan kun je me niet meer prikken!

Met dit vrolijke interactieve kietelmonsterprentenboek heb je wat te doen als lezer en voorlezer. Je leest voor, je peuter/kleuter kietelt aan zijn horens, aan zijn oren, onder zijn voeten, aan zijn tanden,  en wat gebeurt er dan…!

Wat een grappig, verrassend prentenboek. Als kind ben je opeens de baas over het monster. Hij kan niet tegen kietelen en …! Doei doei, kietelmonster!

Voor alle peuters en kleuters met teveel fantasie, die bang zijn voor de nacht.

Zo’n prentenboek dat op alle nachtkastjes van de kinderkamers ligt en erom vraagt even voorgelezen te worden voor het slapen gaan. Slaap lekker!

AP

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Kietelmonster

Jaar van uitgave:

2017
2017

Aantal pagina’s:

30
30

Uitgeverij:

Paolo
Paolo

Prijs:

14.90
14.90

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.