Jij bent een Wereldwonder

Lief kind, wat waren we blij met jou toen je nog groeide in mama’s buik. We hielden al met ons hele hart van jou toen we nog niet eens wisten hoe jij eruit zou zien.

Liefde, daar gaat Jij bent een wereldwonder over. Het vertelt van de diepe liefde van ouders voor hun kind. Van de liefde van de ouders voor God. En van de oneindige liefde van God voor hun kind. Liefde als verbinding tussen God en mensen, diep en ongrijpbaar. Dit boek doet een poging om die liefde te beschrijven, te pakken en mee te geven aan de lezer.

Een prachtige poging. Bij illustraties in rustige pasteltinten vertellen de ouders over het opgroeien van hun kind, en over Jezus, die ook kind was en groot moest worden:

Jezus hield ook van spelen met zijn papa. En hij wilde zijn mama helpen, zo goed als hij kon, met zijn kleine handen, net als jij.

Uit de tekst spreekt het verlangen van de ouders dat hun kind Jezus zal leren kennen, en op hem zal gaan lijken.

Hou van je papa, je mama, je broertjes en zusjes, je hele familie, je vriendjes en vriendinnetjes. Hou van de natuur, de planten, de dieren. Hoe meer je van ze houdt, hoe gelukkiger je wordt. En hoe meer je op Jezus gaat lijken. Want Jezus is liefde.

 Een mooi geschenkboek voor (aanstaande) ouders.

GO

 

 

Koop dit boek bij de plaatselijke (christelijke) boekhandel of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Jij bent een Wereldwonder

Jaar van uitgave:

2017
2017

Aantal pagina’s:

41
41

Uitgeverij:

Ark Media
Ark Media

Prijs:

12.95
12.95

Deel deze recensie