Boekdetails

Kinderen & geloven

God houdt van je

  • Auteur: C. Fodor
  • Illustrator(s): G. Scott
  • Jaar van uitgave: 2019
  • Prijs: 12,99
  • Pagina\'s: 40
  • Uitvoering: Hardkarton
  • Uitgeverij: Ark Media
  • ISBN: 9789033835186

Gods kende jou al voordat Hij de wereld maakte. God wordt blij als hij aan jou denkt en heeft mooie plannen voor jou! Deze boodschap van grote liefde komt terug in alle 18 prachtig geïllustreerde Bijbelverhalen. Dit mooie boek is ook geschikt om als geschenk te geven bij bijvoorbeeld doop.

 Inhoud:
Dit kleine prentenboek telt 18 korte Bijbelverhalen. Elke Bijbelverhaal wordt ondersteund door zorgvuldig gekozen en toepasselijke Bijbelteksten. Op elke bladzijde wordt op creatieve en praktische manier inhoud gegeven aan het feit dat God van kinderen houdt!

 Vormgeving en illustraties:
De voorkant van dit prachtig geïllustreerde gebedenboek, nodigt uit tot lezen. Er is gekozen voor een harde, stevige kaft wat maakt dat het boek makkelijk vast te houden is.De illustraties zijn eenvoudig en duidelijk. Er is bewust gekozen voor herhaling in de illustraties. Daardoor zijn ze heel toegankelijk en herkenbaar voor jonge kinderen. De zachte kleuren geven het boek een rustige en warme uitstraling. De illustraties en de tekst vormen een mooie eenheid.

Taalgebruik:
De Bijbelverhalen zijn vertaald naar de belevingswereld van het jonge kind. De herhaling van woorden en het steeds terugkerende thema in hartvorm op elke bladzijde, geeft het jonge kind die (her)kenning die het nodig heeft.

Doelgroep:
Deze prachtig geïllustreerde Kinderbijbel is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6 om samen te lezen en samen van te genieten.

Oordeel:
‘God houdt van je’ is een prachtig boekje met Bijbelverhalen dat uitnodigt om elke dag samen uit te lezen en te genieten. Het is de schrijver en illustrator gelukt om op creatieve en originele wijze invulling aan de boodschap van Gods grote liefde voor kinderen te geven.

EW 24 11 2019

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel of

 

BESTEL ONLINE