God heeft jou gemaakt; Bijbelmateriaal voor 3+ groepen

Voor alle kinderwerkers die met de Prentenbijbel van Marijke ten Cate werken is deze map vol verwerkingen bij 10 verhalen uit de Prentenbijbel een must. Een praktische map om direct mee aan de slag te gaan.

Er zijn tien verhalen gekozen, tien maanden om met een verhaal te werken, waarbij bij elk verhaal vier keer voor een andere insteek is gekozen. Bijvoorbeeld bij het verhaal van ‘De verloren zoon’, ¬†getiteld ‘Een zoon komt thuis’, zijn de thema’s 1. Jezus vertelt. 2. Terug naar huis. 3. Het spijt me zo, vader en 4. Feest!

Elke verwerking volgt een vast stramien, die aangegeven worden met herkenbare pictogrammen: introductie/bidden/Bijbelverhaal voorlezen/zo mogelijk met een filmpje/knutselen/kringgesprek/zingen of luisteren naar een lied/spel en een leestip. Er zijn kopieerbare werkbladen opgenomen. Het boek wordt afgesloten met een overzicht van de liedjes per thema en de boeken per thema. De filmpjes zijn filmpjes van de DVD ‘filmpjes bij de prentenbijbel’, alleen voor Ipad zijn en via de App Store te vinden zijn via het trefwoord Prentenbijbel.

Het is een heel praktische, direct bruikbare A4-map met kopieerbare bladen en verwerkingen. Aanrader, must voor kinderwerkers in de kerk of onderbouw basisschool.
AP
Koop dit boek bij je plaatselijke christelijke boekhandel
of

Boekgegevens

Titel:

God heeft jou gemaakt; Bijbelmateriaal voor 3+ groepen

Jaar van uitgave:

2014
2014

Aantal pagina’s:

112
112

Uitgeverij:

Royal Jongbloed
Royal Jongbloed

Prijs:

9.95
9.95

Deel deze recensie