Detective bij de Bijbel

Een boek met 17 zoekplaten bij Bijbelse verhalen uit de evangeliën. Bij elke plaat wordt informatie gegeven over het leven in Bijbelse tijd, krijg je zoekopdrachten. Sowieso zit in elke plaat een uil verborgen. Echt een boek voor kinderen die meer bij ‘kijken dan van lezen’ houden. Met dit boek ‘lees’ je via plaatjes hoe het er in Bijbelse tijd uitzag’ en krijg je tegelijk leuke bijbelse weetjes en achtergronden mee. Het boek sluit af met een uitgebreid register.

Bijvoorbeeld ‘In de synagoge’ – plaat 6: een plaat met de zaal van de synagoge en hoe de mensen erin zaten. Zoek de ark, zoek een menorah, zie je de leerlingen van Jezus (aan de plaatjes zie je hoe ze er uit zien), zoek een Romeins officier, …

Mooie uitgave om kinderen bekend te maken met de tijd en de achtergronden van de verhalen uit de Bijbel over Jezus, ook voor kinderen die niet zo van lezen houden.

Om te bekijken vanaf 5 jaar. Om te lezen en te ontdekken vanaf 7 jaar.

AP

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE

 

Boekgegevens

Titel:

Detective bij de Bijbel

Jaar van uitgave:

2015

Aantal pagina’s:

48

Uitgeverij:

Royal Jongbloed

Prijs:

9.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.