Beschuldigd

Als de 12-jarige Kayra naar basketbaltraining fietst, ziet ze tot haar schrik hoe een oudere vrouw door een jongen wordt lastiggevallen. Ze aarzelt geen moment, springt van haar fiets en grijpt in. De volgende dag blijkt er bij de oudere dame te zijn ingebroken. Murat, de broer van één van Kayra’s klasgenoten wordt verdacht. Maar Kayra kan zich niet voorstellen dat die aardige Murat de dader is. Ze besluit zelf op bezoek te gaan naar de echte dief. Of zou het toch Murat zijn?

Dit is het derde deel in de serie over kinderen van de Jozefschool. Kayra wil voor mevrouw van Diest uitzoeken wie er bij haar heeft ingebroken. Is het Murat? Dat gelooft niemand. Maar hij wordt wel beschuldigd.

Hoe komen Kayra en haar vrienden er achter wie de inbreker wel is? Met veel speurwerk, nadenken en gewoon slim zijn ontdekken ze wie het geweest moet zijn. Ze kunnen het bijna niet geloven. Een fijn geschreven spannend verhaal over rollators, klimbomen, rode petjes en nagellak.

Een erg leuke serie spannende verhalen over kinderen uit een fijne klas die het voor elkaar opnemen. Beslist een aanrader voor de leesbibliotheek op school, groep 6-8.

AP

Bestel online

Boekgegevens

Titel:

Beschuldigd

Jaar van uitgave:

2020
2020

Aantal pagina’s:

128
128

Uitgeverij:

Columbus
Columbus

Prijs:

12,99 (voor actuele prijs klik Bestel online)
12,99 (voor actuele prijs klik Bestel online)

Deel deze recensie