Bas wordt nat

Een nieuwe serie peuterprentenboeken in de serie Bas educatie. Met teksten op rijm van Liesbeth van Binsbergen en vrolijke vriendelijke illustraties van Marjolein Hund.

Liesbeth van Binsbergen heeft zich ingeleefd in de belevingswereld van peuters.  In bad gaan hoort bij een van de dagelijkse rituelen. En dat doe je natuurlijk niet alleen. Ook je konijn en je andere speelgoed moeten gewassen worden. Bas is al zo groot, die zal wel even helpen.  Ondertussen wordt hij ook even gewassen en gedoucht.

Dat was fijn he, in de regen. Maar we zijn wel kleddernat. Mama geeft een grote handdoek. Lekker warm en zacht is dat.

Een herkenbaar gebeuren, dat vlot wordt weergegeven in soepel rijm. Illustrator Marjolein Hund zorgt met haar ingezoomde kleurige illustraties in voornamelijk blauwtinten voor een heldere aantrekkelijke bladspiegel. Aanrader.

Deze serie is heel geschikt voor alle ouders met peuters, of voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Het boek wordt afgesloten met promotie voor de overige delen van de Bas-serie (Liesbeth van Binsbergen & Marjolein Hund; Corien Oranje & Marjolein Hund; Liesbeth v Binsbergen & Dagmar Stam).  Kijk voor alle informatie over deze serie op de website Ik ben Bas.

AP

 

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Bas wordt nat

Jaar van uitgave:

2018
2018

Aantal pagina’s:

32
32

Uitgeverij:

Bas Educatie
Bas Educatie

Prijs:

9.95
9.95

Deel deze recensie