Bartimeüs

Bartimeüs is een deel in een nieuwe serie Bijbelse hardkartonnen prentenboekjes over de wonderen van Jezus, voor peuters en kleuters.

Bartimeüs gaat over Levi en zijn opa. Levi hoort van de buurman dat Jezus naar Jericho komt. Ze willen Jezus graag zien en gaan snel Jericho. Onderweg ziet Levi de blinde Bartimeüs. Van opa mag Levi geld geven. Nadat Bartimeüs hoort dat Jezus in de stad is roept hij Jezus. Levi ziet het wonder van genezing van de blinde Bartimeüs.

Bartimeüs, is het eerste deel in de nieuwe serie ‘Wonderen van Jezus’ geschreven door Vrouwke Klapwijk en geïllustreerd en vormgegeven door Studio Columbus.

Het is een hardkartonnen boek. Met gladde bladzijden en afgeronde hoeken. Op de linker pagina staat een aantal regels tekst in een wit kader en verder over twee pagina’s grote speelse tekeningen. De teksten zijn eenvoudig en de tekeningen ondersteunen het verhaal. Door de compacte vorm met afgeronde hoeken kunnen peuters en kleuters het boekje makkelijk vasthouden. De harde kaft mét harde, gladde pagina’s is ideaal voor kleine handjes met plakkerige vingertjes; met een licht vochtig doekje is een vieze bladzijde zó weer schoon.

Voor kinderen in de leeftijd van 3-5 jaar. Geschikt om thuis, in de kerk op school en op de peuterspeelzaal voor te lezen.

EB

Timo (4 jr) luistert aandachtig naar het verhaal en zegt: ‘He dat ken ik. Dat is van het liedje van blinde man’.

 

 

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of BESTEL ONLINE

 

Boekgegevens

Titel:

Bartimeüs

Jaar van uitgave:

2017
2017

Aantal pagina’s:

22
22

Uitgeverij:

Columbus
Columbus

Prijs:

7.95
7.95

Deel deze recensie