Zoekbijbel: verhalen uit het Nieuwe Testament

Prachtig vormgegeven kartonnen zoekboek.

Er zijn meer dan 450 dingen om te zoeken in de acht verhalen uit het Nieuwe Testament. Elke twee bladzijden heeft 10 plaatjes om te zoeken. Of eigenlijk nog meer, want het is ook een telboek. Bijvoorbeeld bij de verlamde man door het dak, je kan op zoek naar 1 vergevende Jezus, 4 vrienden, 6 opgerolde perkamentrollen, 7 bontgekleurde bijeneters, enz.

Nog niet genoeg gezocht? Dan staat er voorin per verhaal nog een rijtje dingen om te zoeken. Extra uitdagend want hier staan geen plaatjes bij, zoeken op grond van een omschrijving dus.

De platen zijn prachtig. Mooie kleuren, heel veel details, veel emoties op de gezichten en sfeervol.

Gegarandeerd veel zoekplezier met dit boek. Het zou ook een mooie aanvulling kunnen zijn op een bijbelles, zondagsschool ochtend of gezinsmoment rond één van de verhalen (Jezus is geboren, Jezus in de tempel de verlamde man, Jezus en de storm, Jezus houdt van kinderen, Zacheüs ontmoet Jezus, een speciale maaltijd, Jezus leeft).

Een aanrader dus, voor klas, kerk en gezin.

TvD

Boekgegevens

Titel:

Zoekbijbel: verhalen uit het Nieuwe Testament

Jaar van uitgave:

2021
2021

Aantal pagina’s:

16
16

Uitgeverij:

KokBoekencentrum
KokBoekencentrum

Prijs:

13.99
13.99

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.