Verrassing!

Verrassing is het eerste deel in de nieuwe serie van uitgeverij Columbus. Andere delen in de serie zijn: Zelf doen, mama helpen, en waarom.

Verrassing gaat over een meisje die haar broer wil verrassen voor zijn verjaardag. Buiten vindt ze allemaal mooi speelgoed maar de buurkinderen willen alles terug. Hoe kan ze iets leuks voor zijn verjaardag geven?

Verrassing is een stevig vierkant, kartonboekje met afgeronde hoeken. De pastelkleurige illustraties zijn van Studio Columbus.

De illustraties zijn leidend in het verhaal en de korte tekst van twee of drie zinnen zijn ondersteunend. De peuters zien wat het meisje doet en hoe ze zich erbij voelt. Het meisje heeft een blij gezicht als ze cadeautjes vindt, de buurkinderen kijken eerst verbaasd en daarna boos. Ze willen hun cadeautjes terug.

Het leuke van dit boek is dat de oudere peuters het zelf kunnen ‘voorlezen’ aan hun pop, knuffel, papa of mama. Ze hebben de tekst niet nodig en snappen goed waar het over gaat.

EB

 

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Verrassing!

Jaar van uitgave:

2018
2018

Aantal pagina’s:

26
26

Uitgeverij:

Columbus
Columbus

Prijs:

7.95
7.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.