Van stip naar stip kleurbijbel

Trek een lijn van stip naar stip en ontdek wat er tevoorschijn komt! Een creatieve, leuke en leerzame manier om met de Bijbel aan de slag te gaan.

Dit kleurboek bevat meer dan 100 cijfertekeningen die allemaal te maken hebben met bijbelverhalen. De tekeningen zijn heel schattig. Een echt leuk element is dat de verschillende elementen in een tekeningen die door middel van cijfers moeten worden verbonden verschillende kleuren hebben. Hierdoor ontstaat tijdens het tekenen een kleurige tekening.

Op de kaft staat dat dit boek voor kinderen van 4-7 jaar geschikt is. Voor vierjarigen is het nog best moeilijk omdat je cijfers moet kunnen lezen. Boven de zeven jaar is het ook nog een erg leuk boek.

Elke bladzijde bevat een tekening met een of meerder elementen die met cijfers moeten worden verbonden. Spannend dus wat daaruit komt. De tekening wordt begeleid door een korte tekst. Het boek bevat meerdere bijbelverhalen zoals David en Goliath, Mozes, Daniel in de leeuwenkuil, Jezus wordt geboren, Jezus zegent de kinderen. Elk bijbelverhaal beslaat ongeveer zes bladzijden met tekst en tekeningen.

Een aanrader als je een leuk cadeautje zoekt voor een kind dat van tekenen en kleuren houdt!

MvV

https://christelijkekinderboeken.kameel.nl/producten/boeken/kinderen-en-young-adult/4-6-jaar/bijbelse-prentenboeken/van-stip-naar-stip-kleurbijbel:9789033834110

Boekgegevens

Titel:

Van stip naar stip kleurbijbel

Jaar van uitgave:

2021
2021

Aantal pagina’s:

112
112

Uitgeverij:

Ark Media
Ark Media

Prijs:

11.90
11.90

Deel deze recensie