Boekdetails

0-6 jaar

Puzzel Noachs boot

  • Jaar van uitgave: 2022
  • Prijs: € 19,95
  • Uitgeverij: De Parel
  • ISBN: 9789493208629
  • Bestel nu

Op de afbeelding staat Noach bij zijn boot. Noach zwaait vanaf de boot en rondom hem staan allerlei dierenpaartjes, zoals olifanten, giraffen, leeuwen, aapjes en paarden. Ook de regenboog is zichtbaar, het teken dat God trouw is. Het is een kleurrijke weergave van het Bijbelverhaal.

Vormgeving  en gebruik
De vloerpuzzel is stevig verpakt in een verzorgde hardkartonnen doos, met daarop een afbeelding van de puzzel.
De puzzel heeft een afmeting is ca. 48 x 74 cm. en bestaat uit 20 stevige, vrij grote puzzelstukken. Deze zijn gemaakt van stevig karton.

Doelgroep
Deze vloerpuzzel is bedoeld voor kinderen vanaf ca. 3 jaar. Enige hulp van een volwassene of een ouder kind zal daarbij in het begin misschien nodig zijn. Na het puzzelen is het leuk om samen de plaat te bekijken en de dieren te benoemen.

Bijzonderheden
In de doos zit ook een kaart met een korte weergave van het Bijbelverhaal over Noach, met op de achterkant een kleurplaat. Deze kleurplaat is wat klein uitgevoerd en daardoor meer geschikt voor oudere kinderen.

Puzzelbeleving en puzzelplezier
Deze puzzel is leerzaam om te maken en stimuleert de fijne motoriek. Na het puzzelen kan ook het Bijbelverhaal over Noach worden voorgelezen of een liedje over Noach worden gezongen.
Een leuke aanvulling op het boekenaanbod.

DvdG