P.S. Nu ik hier toch zit

Een vlot preekschrijfboekje voor tieners van 12-14 jaar, waarin je iets kunt noteren uit de kerk ….als je daar toch zit. Lekker onopvallend in zwart en met een spiraalbandje. Een handzaam boekje om in je jas of in de zak van je fleecetrui mee te nemen. Om in de kerk dingen te noteren als ‘Vandaag voel ik me: ..’ of ‘Dit lied ga ik op You tube nog eens luisteren’ of te noteren wat je zelf zou willen doen of onthouden.

Het is een boekje waarin je kunt opschrijven wat je opvalt in de kerk, tijdens de preek of aan de mensen om je heen. Je kunt bijvoorbeeld noteren hoe je je voelt, welk lied je nog ‘s wilt beluisteren, wat je je voorneemt om te gaan doen, wat je mening is over mensen om je heen in de kerk, over de preekstoel, over de liturgie. In elk geval mag je in dit boekje overal je mening over geven. Achterin zijn tips bij het bidden en Bijbellezen, voorin tips bij de eredienst opgenomen.

Het boekje zal het meest aansluiten bij tieners van 12-14 jr.

AP

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) kinderboeken

of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

P.S. Nu ik hier toch zit

Jaar van uitgave:

2012
2012

Aantal pagina’s:

128
128

Uitgeverij:

Jes
Jes

Prijs:

9.90
9.90

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.