Op zoek naar God

‘Op zoek naar God’ is een mooi vormgegeven prentenboek. Het is een stapelverhaal (baas boven baas) dat gaat over dieren die op zoek zijn naar God. Een klein kikkertje vliegt zo hoog mogelijk om zo dicht mogelijk bij God te zijn. Haasje wil kikker wel op zijn rug nemen om nóg hoger te komen. Haas en Kikker ontmoeten Kangoeroe die nóg hoger kan springen.
Uiteindelijk leren ze van mol, die natuurlijk altijd heel laag bij de grond leeft, de les: ‘God is toch overal’. Ook als je Hem niet ziet, kun je hem wel voelen, net als de wind. ‘God is altijd bij je’.

Het boek heeft mooie stevige witte bladzijden, waarin de eenvoudige stripachtige zwart-omkaderde illustraties als heel fris overkomen. De afgedrukte tekst is afwisselend weergegeven in grotere/kleinere letters, zwart of gekleurd, al dan geen vette letter. Omdat de bladspiegel ruim en wit is, komt dit niet druk over, maar is eenvoudig, duidelijk, fris en licht.

Een mooi prentenboek met een mooie boodschap. Om elke dag maar weer te vertellen en/of voor te lezen. Thuis, op school, op de kinderopvang, in de kinderopvang van de kerk.

AP

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE

 

Boekgegevens

Titel:

Op zoek naar God

Jaar van uitgave:

2014
2014

Aantal pagina’s:

32
32

Uitgeverij:

Gideon
Gideon

Prijs:

9.95
9.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.