Leef je dag scheurkalender

Hippe, niet jaargebonden scheurkalender met daarin 366 denkduwtjes over God en het leven. Afwisselend bieden twaalf auteurs een mooie quote of gedachte, een goede grap, een gebed of een opdracht-voor-de-dag rondom verschillende thema’s zoals naastenliefde, angst, dankbaarheid en vrede.

‘Leef je dag’ biedt een eenvoudige invulling voor het starten van je dag samen met God. Elke dag wordt een Bijbelvers gekoppeld aan een quote, een opdracht of vragen die de lezer aan het denken zet. Een mooie manier om ‘s ochtends mee op te starten en de rest van de dag over na te denken. Ook biedt de kalender creatieve opdrachten om die dag uit te voeren. Dit is een mooie manier om voor jongere kinderen en tieners betekenis te geven aan de Bijbel. Hoe kan een eeuwenoude tekst in ons dagelijks leven betekenis krijgen? Op welke manier kan ik God vandaag dienen? Waar kijk ik tegenop vandaag en vraag ik Gods steun voor?

De scheurkalender biedt elke dag een enkel vers aan, zonder context of uitleg over dit gedeelte. Er kan meer diepgang aan de Bijbeltekst gegeven worden, door de context van het vers in de Bijbel op te zoeken.

RMH

Bestel online

 

 

Boekgegevens

Titel:

Leef je dag scheurkalender

Jaar van uitgave:

2020
2020

Aantal pagina’s:

736
736

Uitgeverij:

KokBoekencentrum uitgevers
KokBoekencentrum uitgevers

Prijs:

15.99 (actuele prijs zie Bestel online)
15.99 (actuele prijs zie Bestel online)

Deel deze recensie