Kijk & Zing

Kijk en zing: Vijf peuterliedjes met Bijbelse boodschap in een kleurrijk jasje. Maak kennis met de muziek van Zing in de Kring, met tekeningen van Aisha Meel (De Wonderwolk).

Uitgeverij De Wonderwolk timmert aardig aan de weg. De boekjes en geloofsopvoedingsartikelen die speciaal voor peuters gemaakt worden hebben inmiddels een weg gevonden naar veel huiskamers, kerken en peuterspeelzalen. Samen met Adriëlle Schouten van Zing in de Kring maakte Aisha Meel een klein boekje met vijf eenvoudige liedjes, om samen met je peuter te zingen.

De (nieuwe) liedjes die in dit boekje te vinden zijn gaan over de bruiloft in Kana, Noach en zijn ark, het verloren schaap, de storm op het meer en als laatste het lieve ‘Ik wens je vrede toe’. De liedjes zijn inclusief muzieknotatie en gitaarakkoorden, en door hun eenvoud makkelijk te spelen en mee te zingen.

Een erg leuk idee, dit boekje! Zingen, kijken, iets meegeven van de Bijbelverhalen, mooi als inspiratie voor iedereen die met peuters werkt of thuis een peuter heeft. Dit concept smaakt naar meer! Hopelijk zetten Adriëlle en Aisha de samenwerking voort.

Door het kleine prijsje (€ 2,95) ook leuk om cadeau te geven.

GO

 

Koop dit boek bij de plaatselijke (christelijke) boekhandel of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Kijk & Zing

Jaar van uitgave:

2019
2019

Aantal pagina’s:

8
8

Uitgeverij:

de Wonderwolk
de Wonderwolk

Prijs:

2.95
2.95

Deel deze recensie