Ik ben Kareltje

In ‘Ik ben Kareltje ‘ vertelt Kareltje de poes zijn verhaal. Je maakt al kennis met Kareltje via het omslag, waar een lieve kitten je aankijkt. Dan moet je natuurlijk wel verder lezen. Kareltje wordt opgehaald om bij Sara te gaan wonen, waar hij het direct naar zijn zin heeft. Hij leert wat hij wel/niet mag doen in zijn nieuwe huis, hij vertelt wat hij fijn vindt en hoe hij zich voelt als hij ziek is en naar de dierenarts gaat. AVI E3.

Kareltje is een lieve kitten die bij een nieuwe baasje Sara gaat wonen. Dit vriendelijke verhaal over de belevenissen van een poes is geschreven  voor kinderen die een jaar hebben leren lezen, AVI E3. Daarom is het lettertype afgedrukt in een schreefloze, duidelijke, lichte letter met veel ruimte tussen de regels, een prettige duidelijke lay-out. Wel zijn de hoofdstukken vrij lang voor een eerste lezertje.

Het verhaal is geïllustreerd door Trish Flannery, die het verhaal nog meer een vriendelijke  uitstraling geven.

De verhalen worden afgewisseld met korte praktische informatie over jonge katten, oftewel ‘poezenweetjes’.

Voor jongens en meisjes, 6/7 jaar, AVI E3.

AP

 

Koop dit boek in je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Ik ben Kareltje

Jaar van uitgave:

2016
2016

Aantal pagina’s:

100
100

Uitgeverij:

De Banier
De Banier

Prijs:

9.95
9.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.