Het visje dat wilde weten wie God is

Visje woont in de Indische Oceaan bij prachtig koraal. Hij kan God niet zien, maar wil wel graag weten wie Hij is. Een pelikaan neemt visje mee op reis in zijn bek en laat met voorbeelden uit de schepping zien wie God is.

Uitvoering
Full colour hardcover prentenboek in liggend format. De afbeeldingen zijn animatiefilm-achtig en spreken tot de verbeelding. De dieren zien er prachtig uit.

Inhoud/taal
Voor een prentenboek heeft dit boek wel erg veel tekst. De inhoud is mooi, maar te lang voor de spanningsboog van kinderen. Een oplossing hiervoor is het verhaal in stukjes knippen en elke dag twee pagina’s lezen. Maar normaal gesproken lees je een prentenboek van deze omvang in één ruk uit, dus ergens matcht dat niet. Kinderen leren door dit verhaal dat God groot, trouw, goed, geduldig, onveranderlijk, genadig en een schepper, helper en beschermer is. Een prachtige boodschap!

Eindoordeel
+ Mooie uitvoering
+ Prachtige illustraties
+ Krachtige bijbelgetrouwde boodschap
– Voor een prentenboek wel erg veel tekst

NW

 

Koop dit boek bij je plaatselijke christelijke boekhandel of bestel online.

 

Boekgegevens

Titel:

Het visje dat wilde weten wie God is

Jaar van uitgave:

2020
2020

Aantal pagina’s:

23
23

Uitgeverij:

Gideon
Gideon

Prijs:

12,50 (actuele prijs zie Bestel online)
12,50 (actuele prijs zie Bestel online)

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.