Erik de eekhoorn

Erik de eekhoorn is het laatst verschenen deel in de serie over dieren, door Okkie Noordhuis-Noordhof.

Erik is de hoofdpersoon in dit verhaal. Erik is heel mooi bruin, lekker zacht en woont in een boom. Erik is een eekhoorn. Hij woont in een nestje hoog in de boom. Zijn boom staat naast een vakantiehuisje. Zomers is het er altijd erg gezellig, dan komen er veel mensen en kinderen. Hij heeft ook een vriend, dat is Stijn.

Stijn komt elk jaar, met zijn vader, moeder en broertje in het huisje op de camping. Erik krijgt vaak wat lekkers van Stijn. Als boze jongens hem proberen te vangen, neemt Stijn het voor hem op. Op een dag helpt Erik zelfs de boze jongens. Erik houdt erg van lekker eten. Als hij op een dag lekkere hazelnoten en walnoten in het vakantiehuisje ziet, dan krijgt hij zo’n trek. Zal het hem lukken om binnen te glippen?

Erik de eekhoorn is een leuk boekje om voor te lezen aan jonge kinderen vanaf 3-4 jaar en om zelf te lezen voor beginnende lezers. Bij het lezen proef je de liefde van de schrijver voor de natuur. Het boekje is tevens educatief, er wordt op een eenvoudige wijze verteld.

LG

 

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE

 

Boekgegevens

Titel:

Erik de eekhoorn

Jaar van uitgave:

2016
2016

Aantal pagina’s:

59
59

Uitgeverij:

Mes
Mes

Prijs:

6.25
6.25

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.