Boekdetails

0 - 6 jaar

LEEFTIJDSGROEP

Een supergoede vader

  • Auteur: Chris Tomlin, Pat Barrett
  • Jaar van uitgave: 2017
  • Uitvoering: Gebonden
  • Uitgeverij: Triple Boeken
  • ISBN: 9789082546125

Chris Tomlin en Pat Barrett zijn geweldig liedschrijvers en het idee achter dit boek is heel mooi.  De boodschap dat God onze supergoede Vader is en wil zijn is fantastisch, maar komt helaas toch niet helemaal over.

Inhoud
Verhaal over de eigenschappen van God als onze Vader.

Vormgeving
Het boek heeft een fijn groot formaat met een harde kaft en stofomslag. Ideale grootte om voor te lezen. De bladzijdes zijn van stevig glad papier. Het is een full-colour uitgave, waarbij de illustraties en tekst mooi samenhangen. De tekst is verdeeld over verschillende plekken op de pagina, passend bij de illustraties. Het lettertype is over het algemeen zwart. Enkele zinnen zijn rood gedrukt, waarom deze zinnen precies, is niet duidelijk.

Illustraties
De illustraties van Lorna zijn liefdevol, vriendelijk en zacht. Vooral de leeuw op de voorkant is erg mooi. Het beertje had iets minder op een mol mogen lijken. De kleuren zijn prachtig.

Taalgebruik
Het taalgebruik is simpel en sluit aan bij de doelgroep. Of het de vertaling is of de originele tekst, helaas leest dit prentenboek niet erg lekker.

Doelgroep
Dit prentenboek kan vanaf twee jaar voorgelezen worden.

Oordeel
Het idee achter dit prentenboek is mooi: kinderen vertellen over de eigenschappen van onze Supergoede Vader. De uitwerking had nog wat beter gekund.

AM

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of BESTEL ONLINE