De Ark van Noach

De ark van Noach – een vrolijk vingerverf boek:  een fleurig boek om creatief met kleuters bezig te zijn het verhaal van de Ark van Noach. Illustreer je eigen boek met vingerverf!

Dit is een heerlijk doe-boek om met kinderen aan de slag te gaan. De basis is het bekende bijbelverhaal van Noach. De tekst is summier, de illustraties zijn humoristisch, kleurrijk, aansprekend en nodigen uit om ze ‘af’ te maken.

Zo krijgen kinderen de opdracht om bijvoorbeeld stippen met hun vingers vol vingerverf te stempelen op de jas van Noach. Stippel er zandkorrels bij of stenen die op de grond liggen. Op de bladzijde erna worden kinderen uitgenodigd om Noachs familie te tekenen. Alleen Noach staat er met ‘een vinger’ alvast op. Het kan niet anders of kinderen willen hier direct mee aan de slag om de olifant te stempelen, koeien vlekken te geven…

De opdrachten zijn grappig: ‘Waar zijn mijn vlekken gebleven?’ – stempel de zwarte vlekken op de koe’.

Erg leuk uitnodigend, vrolijk kleurrijk doe-boek, dat kinderen stimuleert aan de slag te gaan. Leuk geschenk voor de feestdagen (sint/kerst).

Bij dit boek heb je slechts een stempelkussen, vingerverf nodig.

 

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

De Ark van Noach

Jaar van uitgave:

2018

Aantal pagina’s:

64

Uitgeverij:

Nederlands Bijbelgenootschap

Prijs:

12.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.