1000 stickers Bijbelverhalenboek

Een speels, interactief bijbels doe-boek met heel veel – 1000 – stickers, waarmee peuters/kleuters zelf de plaatjes nog mooier kunnen maken.

Inhoud:

Zeven bekende Bijbelse verhalen worden heel summier verteld: Schepping, Noach, Mozes, David, Daniel, Jezus’ geboorte, Storm op het meer, waarbij de korte tekst onderaan de pagina staat met daarboven een kleurrijke bijpassende illustratie. Hierna volgen 16 bladen met 1000 (!) stickers, die kinderen, 4+ op de illustraties kunnen aanbrengen.

Uitvoering:

A-4 formaat boek, uitgevoerd met glad glanzend papier. Om de achterflap zit een overslag waardoor je het boek aan de voorkant weer kunt sluiten. Ik vermoed dat de ouders/begeleiders de stickerbladzijdes eruit scheuren, zodat het voor de kinderen makkelijker is om de juiste stickers te vinden die bij de verhalen passen. Op de illustraties is voldoende ruimte vrijgehouden om gekozen plaatjes te plaatsen.

Doelgroep:

Voor kinderen van 3 jaar en ouder, om zelf de illustratie bij een verhaal nog mooier te maken met eigen gekozen stickers.

Een echt cadeauboek voor de winterse feestdagen.

 

 

Koop dit boek in de plaatselijke boekhandel of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

1000 stickers Bijbelverhalenboek

Jaar van uitgave:

2018
2018

Aantal pagina’s:

32
32

Uitgeverij:

Nederlands Bijbelgenootschap
Nederlands Bijbelgenootschap

Prijs:

7.95
7.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.