Brand in de stal

Het tweede deel van de serie over Lisa en Summer. Lisa beleeft een spannend kampeeravontuur.

Lisa gaat in de zomervakantie elke dag naar tante Wilma om voor pony Summer te zorgen. Wat houdt ze veel van Summer! Wanneer Tamara ook komt logeren, mét haar pony Storm, worden ze vriendinnen. Ze zorgen samen voor de pony’s. Summer heeft een verrassing voor Lisa, want ze heeft een veulentje in haar buik.

Precies in de nacht dat Lisa en Tamara in het weiland kamperen, gaat het onweren én gebeurt er iets ergs. Is alles nog goed met Storm en Summer?

Dat moet je natuurlijk allemaal zelf maar ‘s lezen. En ja, Lisa gaat opnieuw naar groep vijf. Wel spannend voor haar, maar gelukkig ook leuk.

Jojanne (11 jr.) ‘Ik vond het makkelijk om in te lezen  ik kon gewoon doorlezen. Ik vond het verhaal heel spannend toen er brand kwam. Het was zo spannend dat ik niks hoorde van het lawaai in de klas. Ik denk dat vooral meisjes dit boek leuk vinden. Meisjes die van boeken houden die spannend en grappig zijn. Het is ook makkelijk voor kinderen die lezen moeilijk vinden’. 

AP

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE

 

Boekgegevens

Titel:

Brand in de stal

Jaar van uitgave:

2009

Aantal pagina’s:

96

Uitgeverij:

De Banier

Prijs:

7.90

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.