Alle kleuren van de schepping

Met dit boekje ontdekken peuters en kleuters dat er een enorme variatie aan kleuren om hen heen te zien is. Ook leren ze op een speelse manier hoe je deze kleuren kunt benoemen: bijvoorbeeld een knalrode aardbei.

Een vrolijk, vierkant, klein boekje. Een ideaal cadeautje voor peuters en kleuters.

Wel 25 verschillende kleuren komen er voorbij. Allemaal te vinden in de Schepping. Bij sommige kleuren wordt er nog een extra eigenschap benoemd. Dan is het niet gewoon geel, groen of rood. Maar citroengeel, felgroen of koraalrood.

“Koraalrode krabben, een schild op hun rug, bewegen zich zijwaarts; dat gaat niet zo vlug.”

Op de linkerbladzijde staat een gedichtje van vier regeltjes over dieren, natuur, mensen, eten. Op de rechterbladzijde staat een vrolijke illustratie passend bij het gedichtje. Linda Bikker heeft zowel de gedichtjes als de illustraties gemaakt.

God als schepper komt mooi naar voren. Dit maakt het boekje niet alleen een hulpmiddel bij het leren van kleuren en de natuur. Maar ook een handig boekje om de Schepping uit te leggen.

“Het wonder van leven, de bergen, de zee, de Heer’is de Schepper. Het was Zijn idee.”

“Ook jij bent geschapen. Nu ben je nog klein. Maar weet dat de Heere er altijd zal zijn!”

TvD

https://christelijkekinderboeken.kameel.nl/producten/boeken/kinderen-en-young-adult/4-6-jaar/algemene-prentenboeken/alle-kleuren-van-de-schepping:9789087184377

Boekgegevens

Titel:

Alle kleuren van de schepping

Jaar van uitgave:

2021
2021

Aantal pagina’s:

52
52

Uitgeverij:

De Banier
De Banier

Prijs:

8.95 (zie voor actuele prijs Bestel nu)
8.95 (zie voor actuele prijs Bestel nu)

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.