Boekdetails

0 - 6 jaar

LEEFTIJDSGROEP

Zing maar mee

christelijke liedjes voor de allerkleinsten

  • Auteur: Aisha Meel
  • Illustrator(s): Aisha Meel
  • Jaar van uitgave: 2016
  • Prijs: 12.95 (met sambabal) 9.95 (zonder sambabal)
  • Pagina's: 24

Aisha Meel en Marieke Laanstra – twee moeders van jonge kinderen – zagen bij hun kinderen hoeveel indruk muziek op hen maakte, hoe vrolijk ze ervan werden en hoe ze genoten van samen boekjes lezen en zingen.

Daarom bedachten ze het concept van ‘Zing maar mee’:  speciaal voor de jongste doelgroep, een hardkartonnen prentenboekje met elf bekende christelijke kinderliedjes in een frisblauwe vormgeving van Marieke Laanstra, met vrolijke illustraties van Aisha Meel.

Dit boekje past naadloos bij de doelgroep en ziet er fris en aantrekkelijk uit. Op elk dubbele bladzijde zijn een paar regels van een bekend kinderlied opgenomen, zoals bijvoorbeeld ‘Een rivier vol van vrede, een fontein vol van blijdschap…’, maar ook meer ‘gouwe ouwe’ als  ‘Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud…’ Liedjes van bijvoorbeeld Jan Visser, Marcel Zimmer en Elly & Rikkert Zuiderveld.

Op de website zing-maar-mee kun je alle liedjes beluisteren.

Bij de bestelling van dit boekje kun je aangeven of je het mèt of zonder vrolijke sambabal wilt bestellen. Met dit boekje kun je je baby-dreumes-peuter-kleuter al jong laten kennismaken met vrolijke muziek, zingen over je geloof in Jezus en ze dichter bij God brengen.

Een mooie aanvulling voor jonge ouders & opvoeders om samen thuis te lezen & zingen, in de crèche van de kerk/gemeente, in de kinderopvang, peuterspeelzaal en natuurlijk ook als doopcadeau.

Het boekje is te bestellen via de website van Zing maar mee.

Veel voorlees- en zingplezier!

N.B. in 2017 verscheen er ook een Kerstliedjesboekje van Zing maar mee!

AP

 

Koop dit boek bij de plaatselijke chr boekhandel

of BESTEL ONLINE