Waar is mijn staart?

Dit is een heel leuk prentenboek voor peuters en kleuters. Er is iets aan de hand met de dieren. Kun jij de dieren ‘compleet’ maken? Of maak je een gekke combinatie van de voorkant van een zebra¬† met de achterkant van een vis? Een kleurig mix en match boek waar (jonge) kinderen veel plezier van zullen hebben.

 

God maakte een prachtige wereld. Allerlei dieren in verschillende kleuren, vormen en eigenschappen. In ‘Waar is mijn staart?‘ mag je alle dieren weer bij elkaar zoeken.

Het boek moet je draaien: aan de linkerkant staat ‘God maakte een…‘ (bijv. olifant), dan zoek je het plaatje erbij welke achterkant bij de olifant hoort. Aan de ene kant staat de kop en aan de andere kant staat het lijf. Of je geniet van de gekke dier-combinaties je kunt maken!

Aan het eind van het prentenboek staan alle 26 dieren en kun je controleren of je de dieren goed bij elkaar hebt gezocht en ze allemaal hebt gevonden. Of je maakt een grappig dier, bijvoorbeeld, een zebra met een ijsvogel.

Het is mooi boek met stevige bladzijden – geschikt voor peuter- en kleuterhandjes – in kleurrijke tinten, dat veel lees- en doe-plezier biedt.

Waar is mijn staart? Is een leuk boek voor thuis of onderweg, waarbij je goede grappige gekke dieren kunt maken en tegelijk leert wat de eigenschappen van de dieren zijn. Om samen te doen of alleen. Voor gebruik thuis, maar ook erg leuk voor peuterspeelzaal of kinderdagverblijf of onderbouw basisschool.

EB

Mama van 3 kinderen: Toen ik dit boek aan mijn kinderen liet zien werd het meteen uit mijn handen getrokken en werd er druk gebladerd in het boek. Ze vinden het een heel leuk boek.

 

 

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of BESTEL ONLINE

 

Boekgegevens

Titel:

Waar is mijn staart?

Jaar van uitgave:

2017
2017

Aantal pagina’s:

32
32

Uitgeverij:

Columbus
Columbus

Prijs:

8.95
8.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.