Opa vertel eens

Een prachtig geïllustreerd en aantrekkelijk invulboek voor opa’s en een van hun kleindochters of kleinzoons. Een kind vult zijn/haar naam in en opa vult zijn naam in en vult in wie hij was als jongen, in zijn thuissituatie, op school, als puber, met zijn vriendjes, toen hij vader werd, hoe hij zijn geloof beleefde, hoe hij feestvierde en hoe hij nu over het leven denkt. Op deze manier ga je je opa nog beter leren kennen!

Mooi uitgevoerd vierkant prentenboek met gezellige, sfeervolle en grappige illustraties van Marijke ten Cate. Het boek is mooi uitgevoerd, met een vriendelijke, rustige overzichtelijke lay-out.  Dit boek is natuurlijk huiswerk voor opa’s (!), dit zullen ze vast niet erg vinden. Een leuke aanvulling bij het boek is een memory-spel. Het memory suggereert wel dat heel jonge kinderen die boek met hun opa’s zullen delen (?)

Het boek is al in 2003 voor het eerst uitgegeven en heel logisch ‘opnieuw uitgegeven’ in het jaar waarin opa’s en oma’s extra in de belangstelling staan, vanwege het jaarthema 2016. Maar ook zonder die reden: opa’s en oma’s & kleinkinderen zullen er altijd zijn.

AP

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Opa vertel eens

Jaar van uitgave:

2016
2016

Aantal pagina’s:

32
32

Uitgeverij:

Callenbach
Callenbach

Prijs:

14.99
14.99

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.