Nog een mop

Wat is er nu leuker dan leren lezen met een mop? En niet eentje, zo ergens ver weg verstopt in het verhaal, maar gewoon een heel boek vol. En tegelijk oefen je met leren lezen! Kan het leuker?

Voor kinderen met een korte spanningsboog is er nu ‘Nog een mop’. Een vrolijk boek met korte verhaaltjes, stripjes, waar de tekst duidelijk wordt ondersteund door de illustraties. Het AVI-niveau loopt wat door elkaar heen, AVI M3-E3 en M4.

Als kinderen een jaar of zes zijn krijgen ze hun eigen gevoel voor humor. Daarom zijn dit soort boekjes erg leuk voor deze leeftijd. De humor sluit precies aan bij hun leeftijd. Het boekje bevat zo’n 50 humoristische situaties met een of twee tekstballonnetjes tot aan het eind van het boek een echt verhaaltje met een clou. De moppen gaan over apen, juffen, school, dieren, verkeer, oma’s, dokters, poep!, politie. ‘Mama, krijg ik die pop? vraagt Miep. Maar Miep, zegt mama. Je hebt toch al een pop. Die is toch nog goed? Ja maar, mama, zegt Miep. Jij krijgt toch ook een nieuw kindje. En ik ben toch ook nog goed?’

Kortom, erg leuk aanvankelijk leesboekje voor zesjarigen. Meteen kopen voor je (klein-) kind. Je krijgt ze lachend aan het lezen. Letterlijk ‘leesplezier’.

Wilt u uw koffie zwart? Ik weet het niet. Wat voor kleuren heeft u nog meer?’

AP

 

Koop dit boek bij je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Nog een mop

Jaar van uitgave:

2013
2013

Aantal pagina’s:

61
61

Uitgeverij:

Zwijsen
Zwijsen

Prijs:

9,99
9,99

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.