God zorgt voor jou (dopen)

Een cadeauboekje met kleurrijke illustraties van Marijke ten Cate, die eerder verschenen in de Prentenbijbel. Met bekende teksten uit deze bijbel, aangevuld met nieuwe teksten en liedjes, toegepast op de doop. Van dit boek is ook een uitgave toegespitst op ‘het opdragen van je kind’ uitgegeven.

Inhoud:

‘Gefeliciteerd! Wat een mooie dag vandaag! Want je mag weten dat je bij God hoort. Hij belooft voor jou te zorgen. Hoe hij dat doet lees je in de Bijbel’.  Daarmee begint dit mooie boek. Een cadeauboek om bij geboorte/doop te geven. In dit boek vind je gedichten ‘Jij hoort bij God’ (Roelien Smit), liederen ‘Zing voor God’ (Corien Oranje),  ‘Kijk ik omhoog’ en bijbelverhalen uit de Prentenbijbel. Een keuze van verhalen uit de bijbel waarin je ziet en merkt dat God er altijd voor je wil zijn en voor je wil zorgen.

Lied:

Corien Oranje schreef de tekst van het prachtige lied ‘Zing voor God’, dat je kunt zingen op de wijs van ‘Een Nederlandse Amerikaan’ of de melodie van Ps. 100 of Ps. 134.

Zing engelen! Zing zon en maan, dank God omdat je mag bestaan. Zing sterren, ver weg en dichtbij, zing voor de Heer en klap erbij!

Zing engelen, zing land en zee, zing vissen, vogels, doe maar mee, zing sneeuw en hagel, dag en nacht, zing voor de Heer, want hij heeft macht.

Zing kolibrie en zilvermeeuw, zing olifant en sterke leeuw, zing alle mensen, jong en oud, voor God die zoveel van ons houdt.

Illustraties:

De illustraties van Marijke ten Cate uit de Prentenbijbel zijn bekend. Wie geniet er niet van de prachtige, kleurrijke, herkenbare platen, waarin altijd heel veel te zien is.

Vormgeving:

Een stevig gebonden, handzaam, vierkant prentenboek, full-colour geillustreerd.

Doelgroep:

Kraam- of doopcadeau.

+ herkenbaar

+ illustraties Marijke ten Cate uit Prentenbijbel

+ cadeau bij de doop

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel

of BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

God zorgt voor jou (dopen)

Jaar van uitgave:

2019
2019

Aantal pagina’s:

64
64

Uitgeverij:

Nederlands Bijbelgenootschap
Nederlands Bijbelgenootschap

Prijs:

12.50
12.50

Deel deze recensie