Een boek vol feestjes

‘Een boek vol feestjes’ is geschreven en bedacht door Corien Oranje en Mariska Vos.  Met dit aantrekkelijk uitgegeven boek met aanstekelijke inspirerende tips en trucs kun je 26 feestjes vieren van Vader & moederdag, alle christelijke feesten, het Suikerfeest, tot een tuinfeest en vriendinnenfeest, biddag-dankdag, Koningsdag, en ….

Voor alle kinderen en jongeren die wel van een feestje houden is dit natuurlijk een must. En het ziet er ook nog heel leuk uit. Inspiratie genoeg!

Een boek vol feestjes is een persoonlijk boek, want je kunt meteen beginnen je leukste feestfoto op te plakken.
Mooi is dat het boek start met een bijbels motto uit Prediker 9: 7-9 ‘Daarom: eet en heb plezier, drink wijn en wees vrolijk.  Dat heeft God gewild. Kies feestelijke kleren en verzorg jezelf goed. Geniet van het leven!

Het hele boek is feestelijk vormgegeven met slingers, tekst in mooie letters in verschillende maten en kleuren. Het ziet er uit als een boek waarmee je lekker aan het werk kunt gaan, als een werk- en ideeënboek voor een jongere die zin/tijd/gelegenheid heeft voor een feestje. Voor je begint, moet je natuurlijk wel een lijstje met de juiste spullen in huis hebben. ‘Handig om in huis te hebben’.

Het boek is opgezet als een jaarboek en start daarom met ‘Nieuwjaar’. Ook hier krijg je een bijbels motto (Jer. 29:11) mee voor het komende jaar ‘Mijn plan staat vast: Ik wil geluk en geen ongeluk voor mijn volk. Een hoopvolle toekomst beloof ik’. Dat is goed nieuws, toch, op 1 januari?

Hierna volgen 26 gebeurtenissen, momenten, gelegenheden, die geschikt zijn om een feestje van te maken. Bij elk ‘feestje’ wordt afwisselende bijpassende informatie gegeven en opmerkingen, quotes, recepten, suggesties, lijstjes, voorbeelden uit andere landen. Alles met bijpassende kleuren en vormgeving.

Het is bij elkaar een HEEL ERG AANTREKKELIJK vormgegeven boek, dat iedere tiener (waarschijnlijk een meisje) in huis zou willen hebben om bij de hand te hebben als ‘het feest/de gebeurtenis’ er is.
Het is een feestboek dat echt bij christenjongeren past met bijvoorbeeld Bijbelleessuggesties voor de Stille Week, voorafgaand aan Pasen.

Compliment voor Corien Oranje en Mariska Vos voor dit prachtige boek. Dit boek Wil je Thuis of op School Hebben als er iets te vieren valt.

AP

 

Koop dit boek bij je  plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Een boek vol feestjes

Jaar van uitgave:

2013
2013

Aantal pagina’s:

88
88

Uitgeverij:

Columbus
Columbus

Prijs:

7,95
7,95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.