De reis van Vos

Vos denkt na. Hij heeft veel vragen. Maar waar zijn de antwoorden? Dan verschijnt een hertenschip en Vos gaat mee de wijde wereld in. Het schip komt in zwaar weer, maar ze zetten door. Als het schip een paradijselijk onbewoond eiland ontdekt zijn ze allemaal blij, maar Vos ontdekt dat hij nog steeds geen antwoord op zijn vragen heeft. Totdat hij iets ontdekt. Een dromerig filosofisch prentenboek voor (kleine) denkers met veel vragen over het leven.

Open het boek en kijk mee op de plattegrond van de wereld met de Lege Vlakten, Mistige Bergens, Lekkere Bomenbos, Eiland van de Lekkere Bomen en het Doolhof der scherpe rotsen en de Kaap van de Goede Bedoelingen. Ervaar de mysterieuze filmische illustraties in grijstinten die perfect bij dit verhaal passen.

Ontmoet Vos-met-Vragen. Op de dag dat het hertenschip verscheen, zat Vos na te denken over de wijde wereld. Zijn kop zat vol vragen. ‘Waarom word je van sommige liedjes blij en van andere verdrietig’. Helaas begrijpen de andere vossen zijn vragen niet ‘Wat heeft dat met kippensoep te maken’.

En zo gaat Vos op reis met het hertenschip.

Reis mee (door het leven) met Vos en stel je vragen. Dit tijdloze prentenboek is een belevenis. Laat je verrassen door dit juweeltje, voor alle kinderen en grote mensen (4-104) die vragen hebben, vragen stellen (of niet) of er alleen over denken en ermee rondlopen… Een boek voor denkers en de echte lees-liefhebbers. Lees en leer van de ervaring van Vos en ga op weg naar waar dan ook naar toe. 

‘Is het fijn om te weten wat er gaat gebeuren? of is het beter om je te laten verrassen’.

AP

 

 

Boekgegevens

Titel:

De reis van Vos

Jaar van uitgave:

2017
2017

Aantal pagina’s:

48
48

Uitgeverij:

Leopold
Leopold

Prijs:

14.99
14.99

Deel deze recensie