1 april met meester Bil

Juf Fiep – inderdaad, van alle juf Fiep-boeken – krijgt een baby! Dat is natuurlijk goed nieuws. Maar het betekent ook dat juf met zwangerschapsverlof gaat. De strenge meester Bil komt haar vervangen. Als meester Bil op 1 april ontploft vanwege een grapje, ontdekken de kinderen zijn gemene plan. De klas van juf Fiep komt in actie!

De vrolijke voorkant van dit boek nodigt direct uit tot lezen. En de liefhebbers van juf Fiep, die al een hele serie over haar klas hebben kunnen lezen op Avi M3 en E3 niveau, kunnen nu verder lezen op een wat moeilijker niveau: Avi M4. De illustraties van Marja Meijer zijn grappig en sluiten goed aan bij de tekst.

Het concept blijft hetzelfde als in voorgaande boeken over de klas van juf Fiep: juf Fiep is de lieve, vrolijke juf. In de klas zitten kinderen die hun eigen karakter hebben, zoals de slimme Eef. Het verhaal is makkelijk te lezen en heeft een goede spanningsopbouw.

De boeken van juf Fiep hebben geen expliciet christelijke inhoud.

Voor de kinderen in groep 3 en 4 is dit een grappig (voorlees)boek! Leuk hoe Corien Oranje steeds weer een ander avontuur voor juf Fiep bedenkt.

WMK

https://christelijkekinderboeken.kameel.nl/producten/boeken/kinderen-en-young-adult/6-9-jaar/leesboeken/1-april-met-meester-bil:9789085434597

Boekgegevens

Titel:

1 april met meester Bil

Jaar van uitgave:

2021
2021

Aantal pagina’s:

72
72

Uitgeverij:

Columbus
Columbus

Prijs:

11.99
11.99

Deel deze recensie