Kijken & luisteren

Categorie 0 – 6 jaar

Voorstelling ‘Ik ben niet bang’ met Willemijn de Weerd & Marieke Booy

‘Ik ben niet bang’ is een interactieve voorstelling die speciaal voor de kinderboekenmaand oktober 2017 is geschreven. Deze voorstelling wordt gegeven door kinderboekenschrijfster Willemijn de Weerd en violiste Marieke Booy.

De voorstelling is gebaseerd op het prentenboek ‘Ik ben niet bang’. Dit boek schreef Willemijn de Weerd samen met Annemarie ten Brinke. Meer dan 13.000 exemplaren werden verkocht en het boek won de prijs ‘het Hoogste Woord’. Dit jaar zal het boek opnieuw gedrukt worden als mini-prentenboek.

De kinderen spelen een actieve rol tijdens de voorstelling. Willemijn wil namelijk een luisterboek maken bij het prentenboek en heeft daarbij de hulp van de kinderen nodig. Helemaal omdat violiste Marieke niet meer mee wil doen. Haar laatste cd opname is fout gegaan en daarom durft ze niet meer. De kinderen mogen verschillende geluiden maken, die bij het verhaal passen. Ze leren hoe je zonder muziekinstrumenten muziek kunt maken en op welke manier je kunt spelen op geluidsbuizen. Ook proberen ze Marieke van haar angst om mee te doen, af te helpen. Zou het Willemijn en de kinderen lukken om Marieke zover te krijgen mee te spelen? Een interactieve voorstelling rondom het thema bang zijn.

GESCHIKT VOOR:              scholen, bibliotheken, boekhandels, kinderclubs

GROEPSGROOTTE:          max. 70 kinderen, voor grotere groepen kunt u contact opnemen.

LEEFTIJD:                             4-8 jaar

DUUR VOORSTELLING:  45 minuten

AANTAL SPELERS:            2

PRIJS:                                   € 250,- excl. 6% BTW en reiskosten. Tweede voorstelling € 135,-.

CONTACT:                           boekingen@willemijndeweerd.nl of 06-54726281