0-6 jaar

LEEFTIJDSGROEP

‘ Voor altijd samen’ Poppentheater ‘Hyperdepieper’

Poppentheater ‘Hyperdepieper’ heeft bij het thema van de Kinderboekenmaand 2018 een voorstelling ‘Voor altijd samen’ gemaakt bij thema voor de onderbouw basisschool, voor de provincies Groningen, Friesland, Drenthe.

Poppentheater ‘Hyperdepieper’ heeft een voorstelling geschreven, waarin de onvoorwaardelijke liefde van God centraal staat. Dit wordt gespeeld in een aantal onderdelen, waardoor het een afwisselende voorstelling is.

Bas en Tessa zijn hele goede vrienden, en gaan dit tijdens de voorstelling ook op een bijzondere manier laten zien. Lammetje Groen beleeft een angstig avontuur. Zal zij herder Trouw nog terugzien? Verder wordt er nog een interactief spel gespeeld en is er een goochel act.

Artiest: Gea Mollema van poppentheater ‘Hyperdepieper’.

Doelgroep: Groep 1 t/m 4 van de basisschool.

Duur: 30-45 minuten.

Contact: poppentheaterhyperdepieper@netvisit.nl.

Voor het boeken van een voorstelling kunt u contact opnemen met Gea Mollema via 06 – 39 10 40 95 of per

De voorstelling is weliswaar gericht op de kinderboekenmaand, maar kan ook later in het (school-)jaar gespeeld worden. Om reistijd en –kosten te beperken, vinden voorstellingen in principe alleen plaats in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Het poppentheater is hobbymatig en vooral gericht op het vertellen en laten zien van Gods liefde. Daarom beperken de kosten zich tot reis- en onkosten en kan men zelf een gift geven voor de verdere doorontwikkeling van het poppentheater.