Kijken & luisteren

Categorie 0 – 6 jaar

‘Reisbureau Fata Morgana’ – voorstelling Tijl Damen

Tijl is een handige jongen – dat vindt hij vooral zelf – die denkt een gat in de markt te hebben gevonden: met zijn reisbureau ‘Fata Morgana’ biedt hij multimediale totaalbelevingsreizen aan naar bestemmingen over de hele wereld waar geen vliegtuig aan te pas komt. Goedkoper voor de toerist, passend in de tijdsgeest van ‘vliegschaamte’ en vooral ook heel goed voor Tijls portemonnee.

Via voorgeprogrammeerde filmpjes die hij via commando’s op zijn spraakcomputer kan oproepen neemt reisleider Tijl zijn publiek virtueel mee naar exotische oorden. Superhandig, want hij hoeft er zelf eigenlijk helemaal niets voor te doen, enkel af en toe eens verlekkerd zijn volstromende bankrekening te controleren, want een wereldreis mag wat kosten natuurlijk!

Alleen blijkt de spraakcomputer een spraakgebrek te hebben waardoor hij Tijls commando’s helemaal verkeerd verstaat en de beloofde virtuele reizen in het honderd dreigen te lopen. Tijl zal toch zelf aan de slag moeten om op eigen kracht zijn ‘totaalbelevingsreizen’ invulling te geven en zijn ‘thuistoeristen’ waar voor hun geld te geven…

Een interactieve voorstelling vol humor en aanstekelijke liedjes voor de hele basisschool. Laat je eens inspireren, kijk op de website van Tijl Damen.

Tijl Damen Muziek & Kindertheater – boek Tijl voor een enthousiasmerende levendige interactieve voorstelling vol plezier.

Artiest:                                   Tijl Damen

Doelgroep:                            groep 1-8 van de basisschool

Duur voorstelling:              ca. 50 minuten

Kosten:                                  via info@tijldamen.com

Contact:                                 info@tijldamen.com

Facebook:                             Tijl Damen

Website                                 Tijl Damen