EigenWijsPrijs

De EigenWijsPrijs is de christelijke kinderjury, die loopt van februari-april 2018. Basisschoolleerlingen van de groepen 3-5 & groep 6-8 lezen de boeken en geven hun stem met hun klas of door in een EigenWijsLeesRaad mee te doen. De auteur van het boek met de meeste stemmen, wint de EigenWijsPrijs. Doe als basisschool mee met dit leesstimuleringsprogramma. Voor vragen of aanmelding aan de EigenWijsPrijs ? Mail eigenwijsprijs@christelijkekinderboeken.nl

EigenWijsPrijs 2017 nominaties

12 mei ( persbericht) maakten we bekend dat onderstaande zes auteurs de meeste stemmen kregen en genomineerd zijn voor de EigenWijsPrijs 2017: Het gaat om de volgende auteurs/boeken:

Categorie groep 3-5: ‘Mees en Tijn en de brandweer’ van Ina van der Beek, Den Hertog; ‘1 april’ van Janny den Besten, De Banier; ‘Iza en de gewonde pony’ van Simone Foekens, Den Hertog.

Categorie groep 6-8: Janwillem Blijdorp met ‘Rome sweet Rome’, Eeuwoud Koolmees met ‘Levensgevaarlijk’ en Leanne van Spronsen met ‘Keet’.

Van harte gefeliciteerd met deze nominaties! Vrijdagmiddag 16 juni weten we wie de winnaars zijn van de EigenWijsPrijs 2017.

In de categorie groep 3-5 deden 10 titels en in de categorie groep 6-8 deden 12 titels mee. Welke?