Stress

Mirjam moet wel heel veel ballen in de lucht houden: haar opleiding, thuissituatie. Ze loopt over van de stress.

Mirjam zit in de eerste klas van de pabo is is gestart met een stage bij kleuters. Ze twijfelt of dit wel haar bestemming is: werken in het onderwijs. Maar haar twijfels hierover kan ze niet kwijt bij haar ouders. Die zijn gescheiden. Mirjam probeert in de twee ‘thuizen’ bij haar vader en moeder niemand tot last te zijn. Als ze haar twijfel over de opleiding per ongeluk toch laat vallen bij haar vader is die erg verontwaardigd: stoppen met een dure opleiding…? Mirjam durft niks meer te zeggen.

Haar vader laat merken dat hij alleen is, dat koken hem eigenlijk teveel tijd kost is en hij Mirjam nodig is. Mirjam komt helpen. Ondertussen komt ze Hidde tegen, een leuke jongen met mooie blauwe ogen tegen. Maar Mirjam heeft veel te veel aan haar hoofd en het gaat niet meer…

Een makkelijk leesbaar meidenboek, 13+, over een meisje met veel te veel verantwoordelijkheden…, maar gelukkig ook met vrienden. Het tweede deel in de serie Girls Alert.

AP

 

Koop dit boek bij de plaatselijke boekhandel of

BESTEL ONLINE

Boekgegevens

Titel:

Stress

Jaar van uitgave:

2019
2019

Aantal pagina’s:

192
192

Uitgeverij:

De Banier
De Banier

Prijs:

11.95
11.95

Deel deze recensie

Follow Me On Instagram

Het Platform Christelijke Kinderboeken promoot het christelijke kinder- en jeugdboek en reikt ieder jaar de EigenWijsPrijs, Het Hoogste Woord en de #YAP uit.

Zoeken

Iets kwijt? Vind het hier ...

© 2023, Alle rechten voorbehouden.