Boekdetails

12+ jaar

LEEFTIJDSGROEP

Spiegelbeeld

Jij en je moeder: kijken, lezen, denken, doen / Jij en je dochter: kijken, lezen, denken, doen.

  • Auteur: Joelle van Arnhem, Marinde van der Breggen, Marlies Wegerif
  • Jaar van uitgave: 2016
  • Prijs: 19.95
  • Pagina's: 240
  • Uitvoering: Paperback
  • Uitgeverij: Sestra
  • ISBN: 9789491844607

‘Spiegelbeeld’ : twee groot formaat paperbacks voor de ‘Belle-meisjes’ en hun moeders. Een wit exemplaar voor de dochter, Jij en je moeder: kijken, lezen, denken, doen en een zwart exemplaar voor de moeder, met dezelfde titel. Een boek voor jou ( en een boek voor je moeder) om zelf mee aan de slag te gaan, maar ook nog een paar pagina’s om samen mee bezig te zijn. Met tips en opdrachten. Kortom: een doeboek voor jou!

Is het niet veel te serieus? Vooral heel gezellig. Schrijf je eigen dingetjes, tips, gedachten, herinneringen erin.

Het gaat over wat er allemaal verandert in je lichaam, over relaties, over wie je bent en wat je gelooft. Een boek om lekker mee bezig te zijn. Iets voor jou?

Laura en haar moeder vertellen hier binnenkort over, wat zij van deze boeken vinden. We zijn benieuwd…

Laura (bijna 12 jr.) vond sommige dingen wel leerzaam en sommige dingen wist ik al. Ik vind het leuk dat er andere meiden aan meegedaan hebben die hun verhaal hebben verteld. Het is misschien meer iets voor meiden van 13/14 jaar.

Mama Christien: Mooie spreuken, levensverhalen, Bijbelse basis informatie over vrouw – en dochter zijn… Deze dikke glossy is een afwisselend tijdschrift waaruit je ontspannen informatie en hulpmiddelen kunt halen om met je dochter in gesprek te gaan over wezenlijke onderwerpen rondom vrouw-zijn en vrouw-worden…
Ergens halverwege werd het boeiend (de eerste 60 pagina’s zijn vooral one liners en ervaringsverhalen; daar moet je van houden.) De afwisselende vragen en werkvormen prikkelen om creatief om te gaan met dit thema. Soms misschien een beetje té gelovig – we zijn uiteindelijk allemaal maar gewone mensen… Maar los daarvan een tijdschrift waar mooie inspiratie te zoeken en vinden is.

 

 

Koop deze boeken in je plaatselijke (christelijke) boekhandel

of

BESTEL ONLINE